Er Tvidler effektiv?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Tvidler er faktisk utrolig effektiv! Ikke alene er Tvidler super effektiv, men den er også virkelig skånsom og gør ikke ondt eller skader dine ører. Når den drejes med uret, fjerner den spiralformede spids ophobninger fra øregangen, uden at den sætter sig fast eller beskadiger det følsomme indre øre.