Hvordan bruger jeg Tvidler Ørevoks Renser?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hej med dig! For at bruge Tvidler ørevoks renser skal du starte med at sætte spiralspidsen af højkvalitets silikone på Tvidler håndtaget. Sæt derefter forsigtigt spiralen ind i øret, og drej den med uret for at fjerne overskydende ørevoks.

Når du er færdig, tager du bare Tvidler ud og skyller spidsen. Du kan gentage denne proces for det andet øre, og sørg for at rense dine ører et par gange hver uge ved hjælp af instruktionerne ovenfor.