Er Tvidler Ørevoks Renser pålidelig? Den virker for blød, og den skraber ikke voks ud.

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hvis du oplever, at den ikke skraber voksen ud, som du forventede, er der ingen grund til bekymring! De første par anvendelser blødgør faktisk voksen, og det tager lidt tid at se dens fulde effektivitet. Vi anbefaler at bruge den konsekvent i et par uger for virkelig at se resultaterne.

Silikonespidsen er bevidst blød for at forhindre skader på øregangen. Hvis du bruger en for hård ørevoksrenser, kan det faktisk gøre problemet værre! Derfor har vi sørget for, at Tvidlers spiralspids er lavet af skånsom silikone af høj kvalitet. Så bliv ved med at bruge den, og du vil se dine ører føles helt rene på ingen tid!