Är Tvidler öronvaxrengörare tillförlitlig? Den verkar för mjuk och skrapar inte bort vax.

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Om du upptäcker att den inte skrapar bort vaxet som du förväntade dig behöver du inte oroa dig! De första användningarna mjukar upp vaxet, och det tar lite tid att se  dess fulla effektivitet. Vi rekommenderar att du använder den konsekvent under några veckor för att verkligen se resultaten.

Silikonspetsen är avsiktligt mjuk för att förhindra skador på hörselgången. Att använda en alltför hård öronvaxrengörare kan faktiskt förvärra problemet! Därför har vi sett till att Tvidlers spiralspets var tillverkad av högkvalitativt, skonsamt silikon. Så fortsätt att använda it, så kommer dina öron att kännas skinande rena på nolltid!