Er Tvidler ørevoksrens pålitelig? Den virker for myk og den skraper ikke ut voks.

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Hvis du oppdager at den ikke skraper voksen ut som du forventet er det ingen grunn til å bekymre seg! De første gangene med bruk mykner faktisk voksen, og det tar litt tid å se den fulle effektiviteten. Vi anbefaler å bruke den konsekvent i noen uker for å virkelig se resultatene.

Silikonspissen er med hensikt myk for å forhindre skade på øregangen. Det å bruke en for hard ørevoksrens kan faktisk gjøre problemet verre! Det er derfor vi sørget for at Tvidler spiralspissen var laget av skånsomt silikon av høy kvalitet. Fortsett å bruke den så vil du se at ørene føles knirkende rene på kort tid!